U bevindt zich hier: Lekker los in Apenheul

Lekker los in Apenheul

Apenheul is door het Nederlandse publiek gekozen tot Leukste uitje van Nederland 2016! Ervaar het zelf en kom apen spotten in een prachtig bos vol loslopende apen. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

Herken jezelf

Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de stoere gorilla’s en slimme orang-oetans. De dierverzorgers vertellen je alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties. Wist je trouwens dat wij mensen soms meer op apen lijken dan je misschien dacht? In het Na-aaphuis kun je daarom zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt. Klim en klauter als de apen of doe de Grote Apentest. Herken jezelf in Apenheul!

Oog in oog

Dit jaar heeft het Apenboompad een nieuw jasje heeft gekregen. In dit ‘regenwoud’ loop je tussen de toppen van de bomen én de loslopende apen. Extra spannend is het nachtapenverblijf waar je nachtdieren kunt spotten. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in één van de speeltuinen of geniet van een lekker biologisch frietje mét uitzicht op het gorilla-eiland. Tot snel!

Verdien je eigen korting

Minder betalen voor je entreekaartje? Dat kan! In onze webwinkel kan je je eigen korting verdienen tot wel € 5,50 per persoon. Kom op een voordeeldag* of laat je vrienden via social media weten dat jij je kaartje voordelig op www.apenheul.nl hebt gekocht. Zo verdien jij je eigen korting!
* Bekijk alle voordelen op www.apenheul.nl/webwinkel

Openingstijden 2016

Apenheul is van 15 april t/m 30 oktober 2016 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 16 juli t/m 28 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.

Op tv

Contact

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Telefoon: 055 3 57 57 00 
E-mail: office@apenheul.nl
Website: www.apenheul.nl

Waar?