U bevindt zich hier: Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Ga op wereldreis en ontdek dieren uit alle landen! Met de vele dieren in het prachtige groots aangelegen park, geeft Burgers' Zoo jong en oud een onvergetelijke beleving!

100 jaar geleden opende Burger's Zoo voor het eerst zijn deuren in de bosrijke omgeving van Arnhem. Het is altijd een familiebedrijf geweest, en door de kleurrijke geschiedenis is het dierenpark gevormd tot wat het vandaag de dag is.

In Burgers' Zoo ga je een hoop beleven! Je waant je op alle plekken in de wereld, met bijvoorbeeld Burgers' Bush, een overdekt tropisch regenwoud van anderhalve hectare. Hier leven honderden dieren vrij te midden van duizenden tropische planten.
Burgers' Desert is een rotswoestijn met reusachtige cactussen en bijzondere woestijndieren.
In Burgers' Ocean maakt de bezoeker een droge 'duik' in de tropische zeeën van Zuid-Oost Azië, waar koralen, kleurrijke koraalvissen, haaien en roggen leven. 
Burgers' Safari biedt een Oost-Afrikaanse savanne met kuddes zebra's, giraffen, antilopen en neushoorns, maar ook met leeuwen en jachtluipaarden.
In Burgers' Dierenpark vind je onder andere een grote chimpanseekolonie, gorilla's, panters en olifanten.
Burgers' Rimba is in 2008 geopend en voert je mee langs Maleise diersoorten als tijgers, beren, apen, varanen en herten.
Tenslotte zijn er verschillende restaurants en een grote speeltuin, zodat de kinderen lekker kunnen ravotten terwijl de ouders op het terras genieten van een hapje en een drankje!

Van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 organiseert Burgers' Zoo weer de zeer populaire Pasar Malam in de Bush! Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia. Het park blijft extra lang open tot 20.00 uur en van 15.00 uur geldt een speciaal tarief van slechts € 10 per persoon. 

Gezien op tv..

Gehoord op de radio..

Deep ocean monsters

Waar?

Contact

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Telefoon: +31(0)26 - 4424534
E-mail: info@burgerszoo.nl
Website: www.burgerszoo.nl