Voor fietsliefhebbers | 5 Fietsarrangementen waar je blij van wordt

Denk je aan Nederland, dan denk je aan molens, klompen, kaas, stroopwafels en natuurlijk ook aan fietsen. Nederland is een echt fietsland: lekker vlak, veilige fietspaden en temperaturen die je uitnodigen actief te zijn. Dat zie je ook terug in de vakantievoorkeur van Hollanders. Op #3 in de populairste themavakanties van 2015 staat namelijk de fietsvakantie. Laten de Gelderse streken daar nou een ideale locatie voor zijn. Speciaal voor alle fietsliefhebbers hebben we daarom de leukste arrangementen op een rij gezet. 

Artikel 29 - Fietsers

Landal GreenParks| Geen fietsendrager nodig

Vind je het toch een beetje een gedoe om fietsen (voor het hele gezin) mee te nemen op de auto, geen nood. Op diverse parken van Landal GreenParks zijn fietsen te huur; mountainbikes, dames-, herenfietsen en kinderzitjes. Ben je meer op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets? Of vermaken de kinderen zich liever met een skelter of step op het park? Ben je nou meer van actie, langs Landal Coldenhove loopt een fantastische Mountainbike route.

Bekijk alle fietsmogelijkheden bij Landal GreenParks.

Meer info

Landal - Fietsen

Bilderberg | Klavertje Vier route

Vijf dagen, vier hotels en ontelbaar veel mooie natuur. Dat is het Bilderberg Klavertje Vier fietsarrangement. In vier dagen tijd ontdek je iedere keer een ander stukje van de prachtige Veluwe terwijl je steeds in een nieuw hotel overnacht. Na de fietstocht (dagelijks tussen de 45 en 55 km) wacht er een heerlijk 3-gangen diner en zijn zwembaden en sauna’s vrij te gebruiken. Als dat niet ultiem genieten is!

Meer info

Linge Hotel | 2 daags fietsarrangement

Dit arrangement voert je over de dijken, dwars door rivierenland en neemt je mee door de Betuwe. Met een beetje geluk fiets je door de prachtige bloesem van dit mooie fruitgebied. Er is keus uit meer dan 20 routes en de slaapplaatsen, ontbijt, lunch en een diner zijn bij de prijs inbegrepen. Ook e-bikes en scoorters kunnen hier gehuurd worden, mocht je wat meer tempo willen maken:)

Meer info

Topparken | Fietsen en e-steps

Het gebied rond Lichtenvoorde wordt al jaren ‘het mooiste wandel- en fietsgebied van Nederland’ genoemd. Bij Recidence Lichtenvoorde kun je niet alleen fietsen huren, ook voor e-steps en kicksteps kun je hier terecht. Mocht je nu even fietsmoe zijn, dan is er een zwembad, bowlingbaan, wellness en een restaurant om jouw verblijf compleet te maken.

Meer info

Artikel 29 - Toppark

Droomparken | Fietsen door Natuurmonumenten

Verscholen in de natuur vind je Droompark Beekbergen. Een fijne uitvalsbasis om de vele MBT (mountainbike trails) en fietsroutes te verkennen. Hier kun je fietsen door beschermde gebieden van Natuurmonumenten, heb je single tracks, verandert de omgeving van bos naar hei naar zandvlaktes en mag je lekker de beenspieren aan het werk zetten met de vele hoogteverschillen.  

Artikel 29 - Droompark