U bevindt zich hier: Home ›  Actief

Inspanning én ontspanning!

Jong of oud, alleen of met het hele gezin, verveling komt niet voor in de Gelderse Streken. Gezelligheid en genieten, inspanning of ontspanning? De Gelderse Streken staan voor je klaar!

De Veluwe saai? Mooi niet! Klauteren in de bomen, fluisterstil cruisen door het landschap op een elektrische scooter, wilde zwijnen spotten met de boswachter, lekker paardrijden…Ieder seizoen zijn er interessante, spannende maar ook ontspannende activiteiten te ondernemen.
Of heerlijk op de pedalen met de wind in je haren, door bossen, langs rivieren en in de polders. In de regio Arnhem Nijmegen kun je lekker fietsen! Of trek je laarzen aan en ga wandelen door de uiterwaarden langs de rivieren.
Toch wat avontuurlijker aangelegd? Struinen langs de Waal is een verrassende manier om de uiterwaarden langs de rivier te ontdekken en te genieten van de ongerepte natuur. Met de wandelschoenen aan en de verrekijker in de aanslag doorkruis je de uiterwaarden.
Om al het moois uit de Achterhoek te kunnen bevatten, moet je er eigenlijk zijn geweest. De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap en authentieke boerderijen. De prachtige natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niet voor niets is de Achterhoek een viersterren fietsregio. Weet jij al welke streek jouw voorkeur heeft?

Meer actief in de Gelderse streken