U bevindt zich hier: Home ›  Eten & Drinken

Proef de streek!

Eten, drinken en uitgaan. Dat is waar je de ware identiteit van elke Gelderse Streek terug  vindt. Elke Gelderse Streek is uniek, en dat proef je! De culinaire gerechten, heerlijke wijnen, gezellige kroegjes en zomerse terrassen bieden jou een fantastische avond uit!

Zo zijn er op de Veluwe tal van gezellige bistro’s, sfeervolle restaurants en hippe bars waar het uitstekend vertoeven is. Bestel bijvoorbeeld eens een Veluws biertje met bitterbal van Veluwse bodem, want ja die zijn er!
In de regio Arnhem Nijmegen wordt met hart en ziel gekookt en aan je tafel wordt je hartelijk en gastvrij bediend . Of het nou in Arnhem of Nijmegen of de omliggende dorpen is, je vindt altijd wel een restaurant van je smaak. En wat je plannen voor de avond ook zijn, het hele jaar door vind je een bruisend avond- en nachtleven.
Het najaar en de winter moet je beleven in de Achterhoek, want deze seizoenen staan in het teken van Wild eten. Menigeen brengt dan een bezoek aan de streek om in één van de geselecteerde restaurants te genieten van de speciale wildgerechten. Alle gerechten worden met veel liefde bereid, en naast de restaurants kom je tijdens het fietsen of wandelen veel leuke terrassen tegen met prachtig uitzicht!

Meer eten & drinken in de Gelderse streken