U bevindt zich hier: Home ›  Overnachten

Waar blijf jij slapen?

Aan het einde van een actieve dag wil je maar een ding en dat is natuurlijk lekker slapen, zodat je er de volgende dag weer helemaal uitgerust tegenaan kunt. En dat kan, want de Gelderse streken hebben tal van prachtige en gezellige accommodaties.

Kan het jou niet gek genoeg? Op de Veluwe word je wakker in een boslodge, boomtent, pipowagen of vliegtuig met het geluid van bulkende herten op de achtergrond. Liever veilig in een huisje? Op de parken van Landal GreenParks vind je rust, ruimte en natuur. Rust uit bij je bungalow of trek eropuit om de Gelderse streken te verkennen.

In de regio Arnhem Nijmegen overnacht je in een knusse Bed & Breakfast aan of op de rivier of in een sfeervol hotel midden in de stad. Toe aan wat rust in een prachtige omgeving? DroomPark Hooge Veluwe ligt midden in de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op enkele kilometers van dit park vind je vele de grote attracties van de regio Arnhem. De perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Onder aan het kleine landweggetje open je de gordijnen van het Bed & Breakfast of hotel in Rivierenland, geniet je van de morgendauw, de fluitende vogels en vind je optimaal rust. Gek op natuur, maar ook zin om te stad in te duiken? De Bilderberg hotels in de Gelderse streken liggen allen in de wonderschone en prachtige natuur, maar dichtbij grote steden. De hotels bieden volop vermaak in het hotel en in de omgeving!

In de Achterhoek geniet je van de knusse campings, word je wakker in een imposant kasteel of in een klein hotel in een pittoresk dorpje. Zin om eropuit te trekken? De zeven vakantieparken van TopParken liggen erg gunstig ten opzichte van vele attracties en bezienswaardigheden in de Gelderse streken en zijn allen door de natuur omgeven.

Weet jij al waar je blijft slapen?

Meer overnachten in de Gelderse streken