U bevindt zich hier: Julianatoren

Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Jul’s Dino Toer waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Moby Dick!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Hooggeëerd publiek! Verschillende shows voor groot en klein zijn te vinden in de Julianatoren. Breng een bezoek aan de Magic Music Mouse show of kom naar de spectaculaire nieuwe show van Jul de Muis en zijn vriendinnetje Julia.
 
De entreeprijs bedraagt € 19,95 p.p. en via de website geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.

Waar?

Contact

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Telefoon: +31(0)55 - 3575 115
E-mail: info@julianatoren.nl
Website: www.julianatoren.nl
Facebook: www.facebook.com/julianatoren
Twitter: www.twitter.com/dejulianatoren