Lente: deze parken gaan open in de Gelderse streken

Het is ein-de-lijk weer lente! Veel parken openen in april hun deuren voor het komende seizoen. Spot apen in Apenheul en leer alles over ze. Vrijheid en blijheid in pretpark Julianatoren waar vooral de kleintjes de dag van hun leven hebben. Of heb je echte durfals thuis? Probeer het WipeOutcircuit voor pittige dagje uitdaging. Veel plezier! 

Apen spotten in Apenheul

Vanaf 14 april kun je weer apen spotten in Apenheul. In de gespecialiseerde dierentuin aan de rand van Apeldoorn leven zo’n 300 apen van 34 verschillende soorten. De apen leven vrij in het park, ze komen soms wel heel dichtbij. De dierenverzorgers houden dagelijks voederpresentaties, leuk om bij te wonen! Zo leer je de apen kennen en ontdek je de leukste weetjes. Want eten apen echt alleen maar bananen? 

Apenheul (mrt 8)

Hele dag spelen in Julianatoren

14 april, en wellicht al een weekend eerder, opent Julianatoren haar deuren voor het komende seizoen. Het pretpark speciaal voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar heeft meer dan 60 attracties. Stap in Jul’s Safaribaan en rijdt in een jeep door de jungle. Probeer recht te lopen na het draaien van tientallen rondjes in de Tollende Muis of maak een rit in de spannende achtbaan Jul’s Rollerskates. En met een beetje geluk kom je mascottes Jul en Julia ook nog tegen. 

 

 

 

Julianatoren (mrt 8)

Voor de echte durfal; WipeOut Kids

WipeOut Kids is er speciaal voor de durfal die niet bang is om te vallen of nat te worden. Maar liefst negentien ‘Obstacles’ van de gelijknamige tv-show WipeOut zijn te vinden in Beldert Beach in Zoelen. Van de Sucker Punch tot de Bouncing Balls, van de Trampo Sweeper tot de WipeOut Hill. Aan het begin van het parcours krijg je een scoreformulier en hou die goed bij, want aan het einde van de dag kan je zomaar winnaar van de dag zijn. 

Wipeout (mrt 8)

Gerelateerde artikelen