U bevindt zich hier: Regio Arnhem Nijmegen ›  Actief

Actief er op uit!

Een actieve dag of een actief weekend er op uit, daar knap je van op! Heerlijk fietsend of te voet de natuur in. Of wat dacht je van watersport en paardrijden? Welke activiteit je ook kiest, het gevarieerde landschap van de regio Arnhem Nijmegen verveelt nooit!

Op de pedalen met de wind in je haren, door bossen, langs rivieren en in de polders. In de regio Arnhem Nijmegen kun je lekker fietsen!  Wandelen en Nijmegen, dat hoort toch echt bij elkaar. ’s Werelds grootste wandelevenement, de Vierdaagse , wordt elk jaar in de regio Nijmegen gehouden. Of trek je laarzen aan en ga struinen door de uiterwaarden  langs de rivieren. Voor je het weet sta je oog in oog met een konikpaard of Galloway rund.

Zwemmen, surfen, zeilen, vissen, varen, beahvolleyballen en zelfs duiken…. De diverse recreatiegebieden in de regio Arnhem Nijmegen nodigen uit tot veel waterplezier.  En paardrijden op de Veluwezoom is heerlijk! In draf door bossen vol statige beuken en over heuvels met schitterend uitzicht over de uitgestrekte heidevelden.


"Op de fiets over de slingerende dijken. Frisse lucht, prachtig uitzicht en een heerlijk terras in het verschiet. Vandaag heb ik geen haast"

 

Meer actief in de Gelderse streken

Alles over actief in de regio Arnhem Nijmegen

Alles over actief in de regio Arnhem Nijmegen

Via Romana - Grenzeloos fietsplezier!

Via Romana - Grenzeloos fietsplezier!

Lekker paardrijden

Lekker paardrijden