U bevindt zich hier: Regio Arnhem Nijmegen ›  Eten & Drinken

Heerlijk genieten

Wat je plannen voor de avond ook zijn, in de regio Arnhem Nijmegen vind je het hele jaar door een bruisend avond- en nachtleven. Gezellig van kroeg naar kroeg, ontspannen op een zomers terras of juist een avond op sjiek.

Of het nou in Arnhem of Nijmegen is of in de omliggende dorpen, je vindt altijd wel een restaurant van je smaak. Waar met hart en ziel gekookt wordt en je aan tafel hartelijk en gastvrij wordt bediend. Van wereldkeuken tot streekgerecht, er is keus te over!

Sluit bij mooi weer de culinaire avond af op een gezellig terras. Nijmegen staat bekend om de vele terrassen in de stad.  In Arnhem hebben de Korenmarkt, de Jansplaats en de Rijnkade verleidelijke terrassen die moeilijk zijn te weerstaan.
Na een terrasje of een heerlijk diner nog geen zin om naar huis te gaan? Het aanbod voor een avond film, muziek of theater is groot in de regio Arnhem Nijmegen. In de schouwburgen, concertgebouwen en in diverse kleine theaters en podia geniet je van moderne en klassieke muziek, eigentijds theater, literatuur en debat. Kom eens kijken bij een voorstelling van Introdans of Toneelgroep Oostpool of bezoek een concert van Het Gelders Orkest.

"Even uitblazen, met een drankje en wat lekkers op een historische binnenplaats. Genieten van de stilte voordat ik opnieuw opga in de stad"

Meer eten & drinken in de Gelderse streken

Alles over eten en drinken in de regio Arnhem Nijmegen

Alles over eten en drinken in de regio Arnhem Nijmegen