U bevindt zich hier: Regio Arnhem Nijmegen ›  Overnachten

Blijf je slapen?

Overnachten in een knusse Bed & Breakfast aan of op de rivier, in  een sfeervol hotel midden in de stad, in een echte hooiberg of op een kleine groene camping? Het is allemaal mogelijk in de regio Arnhem Nijmegen! Je wordt gastvrij ontvangen en geniet van een heerlijk verblijf.

De regio Arnhem Nijmegen huisvest talloze bijzondere overnachtingmogelijkheden die zeer uitnodigen tot een meerdaags bezoek aan het gebied!
De Natuurlodges van Buitengoed de Panoven bij Zevenaar bieden een overnachting in een leem, steen & klei beleving die perfect aansluit bij de rest van het erfgoed.
Of kom naar Sanadome, de grootste bron van ontspanning in Nijmegen! Kom tot rust in het heilzame, warme thermaal water, overnacht in een luxe hotelkamer of geniet van een hapje en een drankje. Kortom….genieten!
Bij Jachtslot de Mookerheide ben je aan het juiste adres voor een romantische overnachting, bijvoorbeeld in combinatie  met een  High Tea Buffet in het kasteel bij Nijmegen.
Ooit gehoord van een hotel gelegen in wonderschone en sprookjesachtige natuur, dichtbij grote steden, met volop vermaak in het hotel en in de omgeving? De vier prachtige Bilderberg hotels bieden het.

Meer overnachten in de Gelderse streken

Alles over overnachten in de regio Arnhem Nijmegen

Alles over overnachten in de regio Arnhem Nijmegen