U bevindt zich hier: Rivierenland ›  Eten & Drinken

Culinair genieten in Rivierenland

Het culinaire aanbod in Rivierenland is even gevarieerd als Rivierenland zelf. In de theetuinen eet je appeltaart gemaakt met fruit dat in de boomgaard ernaast groeit.

Op het eerbiedwaardige Landgoed Mariënwaerdt maakt de barones zelf nog dagelijks een walnotentaart. Dorpsslagers bereiden zult en balkenbrij, worst of op berkenhout gerookte ham. Wijnmakers zorgen voor frisse afdronk met lokale wijnen. Kortom, we zijn liefhebbers van lekker eten. Eet je een hapje mee?

De Fruittuin van Nederland

Ongeveer een derde deel van al het fruit dat in ons land wordt geteeld, komt uit Rivierenland. Daarom wordt deze regio ook wel de fruittuin van Nederland genoemd. Maar wie zijn nou die fruittelers die zorgen voor dit heerlijke fruit? En wat is het verhaal achter het fruit? Waar vind je alle fruitstalletjes en fruitautomaten? Welke fruitevenementen vinden er plaats en wat zijn de mooiste bloesem- en fruitroutes? Op Fruittuinvannederland.nl vind je het antwoord op al deze vragen!

Naar Fruittuinvannederland.nl

Meer Eten & Drinken in de Gelderse streken

Alles over eten & drinken in Rivierenland

Alles over eten & drinken in Rivierenland