U bevindt zich hier: Rivierenland ›  Overnachten

Bijzonder overnachten in Rivierenland

Wie aan één dag Rivierenland niet genoeg heeft, blijft slapen in een van de authentieke bed & breakfasts of hotels. Of je zoekt met de tent, caravan of camper een plekje op een camping aan de waterkant. Neem dan vooral de fiets en wandelschoenen mee, want dwars door Rivierenland zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgezet die je langs de mooiste plekjes voeren.

Rivierenland leent zich uitstekend voor een ontspannen weekendje weg, waarbij je op bijzondere plekken kan overnachten. Bijzonder door hun landelijke ligging, door de gastvrijheid van de eigenaars of door de rijke historie van de omgeving. 

Overnacht bijvoorbeeld eens in een appartement pal aan het strand bij Het Gouden Zusje, of in landelijke stijl op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Slapen binnen de muren van de 17e-eeuwse vesting? Op Slot Loevestein kan het! Wordt heerlijk uitgerust wakker in een luxe villa op Recreatiepark Het Esmeer. Of wat dacht je van logeren in een honderd jaar oude hoogstamboomgaard? Dat kan bij B&B De Appelgaard in Culemborg!

Tip: Culinair Weekendarrangement De Gouden Molen

Geniet van een 3-daags culinair weekendarrangement bij Hotel Restaurant De Gouden Molen in Rossum! Inclusief:

  • Twee overnachtingen
  • Tweemaal ontbijt
  • Eenmaal driegangen verrassingsmenu inclusief amuses
  • Eenmaal viergangen verrassingsmenu inclusief amuses
  • Glossy magazine RVRNLND

€ 139.50 per persoon

Aankomst vrijdag of zaterdag, vertrek op zondag of maandag.

Meer overnachten in de Gelderse streken

Alles over overnachten in Rivierenland

Alles over overnachten in Rivierenland