U bevindt zich hier: Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen beschikt over fantastische thermen faciliteiten, waar je heerlijk kan relaxen en onthaasten. Het Thermenlandschap bestaat uit onder andere een groot thermaal binnen- én  buitenbad op 33°C, whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, warm waterbaden, mintkamer, stoomkamer, zonnehemels en een prachtige zonneweide. Alle baden worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

Maak je verblijf compleet met een heerlijke Beauty- of Wellness behandeling, een diner in één van onze 4 culinaire restaurants of een overnachting in een van onze 96 luxe 4-sterren hotelkamers. Het Thermenlandschap is dagelijks geopend van 09.00-23.30 uur.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen biedt 4 culinaire restaurants met ieder een eigen uitstraling, ambiance en eigen menukaart. Er wordt Wellness op je bord geserveerd: zorgvuldig geselecteerde producten met aandacht voor oorsprong en ecologische kwaliteit. En dat proeft je!
Oftewel: kom naar de grootste bron van ontspanning in Nijmegen! Kom tot rust in het heilzame, warme thermaal water, overnacht in een luxe hotelkamer of geniet van een hapje en een drankje. Geniet!

Waar?

Contact

Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
Telefoon: +31(0)24 - 3597280
E-mail: info@sanadome.nl
Website: www.sanadome.nl