We love vlogs!

Grijp die camera en go! Deze kinderen weten wat het is om een vlogger te zijn. En we love it! Op zoek naar panters in Burgers’ Zoo, “geinige apen” in de Apenheul, een Dino’s tour in Juliantoren, kunst maken in de Spelerij, een familiedag in het Nederlands Openluchtmuseum en springende kinderen in Geofort. Ga je mee?

De Spelerij

Ken jij deze unieke speel-, doe- en ontdekpark in Dieren al? Hier vermaken kinderen zich de hele dag met klauteren op de kunstwerken in de speeltuin en creatieve activiteiten in het atelier. Alles is aanwezig, je hebt enkel fantasie nodig! 

 

Apenheul

Het leukste uitje van 2016 is in 2017 ook nog steeds heel erg leuk! In de Apenheul krijg je een unieke ervaring: een ontmoeting met een echte aap. Wie wordt er nu niet vrolijk van loslopende en slingerende aapjes. Aanrader is het nachtapenverblijf in het vernieuwde Apenboompad. Hier spot je dieren die zich alleen in het donker laten zien. Wel goed op je spulletjes letten ;)

 

Burgers’ Zoo

Als je als dierenpark drie nicknames krijgt en je eigen vloggers hebt, doe je iets goed. 45 hectare met dieren uit allerlei verschillende landen, 8 miljoen liter water, een onderwater musical, woestijn en een jungle. Need we say more? In Burgers' Zoo ga je een hoop beleven! Je waant je op alle plekken in de wereld, met bijvoorbeeld Burgers' Bush, een overdekt tropisch regenwoud van anderhalve hectare. Hier leven honderden dieren vrij te midden van duizenden tropische planten. 

     

Julianatoren

Dit familiepretpark, vlakbij Apeldoorn, dankt haar naam aan prinses Juliana. Het park heeft meer dan 60 attracties die leuk zijn voor klein en groot. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen zich hier prima vermaken. Mamablogger Saskia Harderman laat samen met haar twee kinderen van 4 en 1 jaar zien waarom: 

GeoFort

Smartphone games, speurtochten en een vleermuistuin. In Geofort draait het allemaal om navigatie en geotechnieken. Verdwaal in het doolhof, ontdek hoe een vleermuis leeft in de vleermuisspeurtuin en ga aan de slag met Minecraft. Dit museum won de prijs voor ‘Beste Kindermuseum van de Wereld’ in 2016, dus plezier is gegarandeerd! 

 

Nederlands Openluchtmuseum

Deze hele familie duikt in de geschiedenis van ons kikkerlandje. Opeens waan je je enkele tientallen tot honderden jaren terug in de tijd. In het Openluchtmuseum in Arnhem staan originele boerderijen, arbeidershuisjes, scholen, een melkfabriek en zelfs een oude, nog rijdende tram! Bewijst maar weer dat het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem voor jong en oud hartstikke leuk is.

Meer doen in onze streken? Check out deze musea voor kinderen in de omgeving.