We love vlogs!

Grijp die camera en go! Deze kinderen weten wat het is om een vlogger te zijn. En we love it! Op zoek naar panters in Burgers’ Zoo, “geinige apen” in de Apenheul, een Dino’s tour in Juliantoren, kunst maken in de Spelerij, een familiedag in het Nederlands Openluchtmuseum en springende kinderen in Geofort. 

De Spelerij

Een uniek speel-, doe- en ontdekpark in Dieren, vlak bij het bos. Klimmen, klauteren of kunst maken. Alle materialen zijn aanwezig, je hebt enkel fantasie nodig! 

 

Apenheul

De trots van Apeldoorn. Wie wordt er nu niet vrolijk van loslopende en slingerende aapjes. Wel goed op je spulletjes letten ;)

 

Burgers’ Zoo

Als je als dierenpark drie nicknames krijgt en je eigen vloggers hebt, doe je iets goed. 45 hectare met dieren uit allerlei verschillende landen, 8 miljoen liter water, een onderwater musical, woestijn en een jungle. Need we say more?

     

Julianatoren

Dit familiepretpark, vlakbij Apeldoorn, dankt haar naam aan prinses Juliana. Mama blogger Saskia Harderman vertelt over de Julianatoren met haar twee kinderen, van 4 en 1 jaar.

GeoFort

Smartphone games, speurtochten en een vleermuistuin. In Geofort draait het allemaal om navigatie en geotechnieken. Ohja, en ze wonnen de prijs voor ‘Beste Kindermuseum van de Wereld’. Have fun! 

 

Nederlands Openluchtmuseum

Deze hele familie duikt in de geschiedenis van ons kikkerlandje. Bewijst maar weer dat het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem voor jong en oud hartstikke leuk is.

Meer doen in onze streken? Check out deze musea voor kinderen in de omgeving.